Телефони: +359 887 460 907 & +359 879 111 600 I За контакти
Споделяне

Още няколко причини да изберете счетоводна къща „Веста Консулт”

  • Счетоводна къща „Веста Консулт” има дълга 24 годишна практика, считано от 12.12.1990г. , през която е натрупала богат и разнообразен опит.
  • Можем да  Ви предложим комплексно, пълно и качествено обслужване на конкурентни цени, благодарение на широкия набор от услуги, които предлагаме.
  • Разполагаме с квалифицирани кадри в различни области.
  • Наблюденията ни на пазарните механизми са ни научили, че прецизното водене на счетоводна отчетност, ТРЗ и своевременните юридически консултации са жизненоважна предпоставка за развитието на бизнеса на нашите клиенти.

Можете да се доверите на нашия опит- повече от 20 години, в сферата на: счетоводно обслужване, данъчни консултации, в това число по ДДС, ЗКПО, ЗДДФЛ, ДОПК, АПК и др, оптимизиране на  данъци и оптимизиране на разходи, вътрешно финансов одит и пр.

Кои сме ние?

Ние сме счетоводна къща „Веста Консулт” и предлагаме цялостно счетоводно и ТРЗ обслужване, консултации, оптимизация на данъци и разходи, юридически консултации и адвокатски услуги и много други. Специалисти сме и в други области- консултантски услуги, икономически анализи, бизнес планове, регистрация на нови дружества, юридически услуги, предимно по данъчното, търговското, осигурителното и трудовото законодателства, услуги за персонал, разрешителни за командироване на персонал в държави-члленки на ЕС ( с удостоверение А-1), преводи и легализация на документи  и др.  Работим с клиенти от най- различни сфери на частния и публичния сектор: медицина, търговия,  строителство, производство, земеделие,  услуги, иновации, ИТ технологии софтуер и хардуер, транспорт, туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, обслужваме посолства, политически партии, фондации, сдружения и друго юридически лица с нестопанска цел. Специалисти сме в качественото и комплексно обслужване на всякакъв бизнес.

Ние знаем и вярваме че:

~ Етиката е по- важна от печалбата.

~ Предизвикателствата пред нашите клиенти са и наши.

~ Правим това, което сме казали, че ще направим.

~ Уважаваме всеки и му помагаме да развие потенциала си.

~ Различността е нещо, което приветстваме.

~ Винаги мислим и действаме независимо.

~ Лоялност, конфиденциалност, точност, сигурност са нашите качества.

~ Ние сме тук дългосрочно.

unnamed

Веста Консулт

Веста Консулт