Телефони: +359 887 460 907 & +359 879 111 600 I За контакти
Споделяне

Действащ бизнес или в кои области можем да ви партнираме?

Когато говорим за действащ бизнес, се има предвид дружества или компании, които могат да се похвалят с известна "практика" на пазара. Визираме такива, които вече са стартирали и са се задържали на пазара на частния сектор.

Когато говорим за действащ бизнес нямаме предвид малък среден или голям. Преценката, която правим е с оглед на продължителността на съществуване на дружеството ви от една страна и на вашата практика като частен бизнесмен.

Тъй като вие вече имате опит, ние смело можем да ви предложим редица примамливи услуги като:

Оптимизация на данъци.

Прилагане на СИДДО ( спогодби за избягване на двойното данъчно облагане), когато дейността ви- вашата или на вашите служители се разпростира в чужбина.

Съдействие пред банки с цел кредитиране на бизнеса и др.

За повече информация можете да разгледате предложенията, изброени по-долу като пакетни услуги.

Услуги, подходящи за действащ бизнес

Пакетни услуги за действащ бизнес

Можем да Ви предложим абонаментно счетоводно и ТРЗ (пейрол) обслужване. Ако това предложение представлява интерес за Вас, разгледайте някои от нашите пакетни услуги тук. Всички услуги на Веста Консулт, можете да разгледате на този линк. За повече и по-подробна информация, можете да ни намерите на нашите контакти.

 

Ако питането ви е конкретно и не намирате отговор на сайта ни, свържете се с някой от нашите управители. Те с радост ще отговорят на всичките Ви въпроси относно обслужването и условията на работа с нас.

Можете да пишете на някои от нашите е-мейл адреси и да поискате индивидуална оферта, като ни разкажете малко повече за Вас и Вашият бизнес. По този начин можете да получите исканите от вас отговори в удобно за вас време.

Накрая, но не на последно място, благодарим Ви, че се спряхте на нашия сайт и отделихте от ценното си време, за да се запознаете с дейността ни!

Веста Консулт

Веста Консулт