Телефони: +359 887 460 907 & +359 879 111 600 I За контакти
Споделяне

ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ В КРАСНО СЕЛО

flags

 ВИДОВЕ ПОРЪЧКИ ЗА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ

Предлагаме преводи и легализация в Красно село, София на документи, както и заверки в институции. Превеждаме и легализираме всякакви документи от и на всички езици. В това число се включват дипломи, уверения, договори,  удостоверения, кореспонденция, софтуер, медицински свидетелства, експертизи, както и всякаква техническа литература и др. Работим с преводачи - филолози и лингвисти в различни области на всякакви езици. globus Предлагаме устни и писмени преводи, придружаване от преводач. Можете да направите поръчка за превод на вашия документ както следва:

  • Стандартна

  • Бърза или

  • Експесна

Тези поръчка за превод и легализация на документ включва преводът на документа ( до 3 работни дни при обем до 5 машинописни страници) и евентуално неговата легализация в дадена институция. Институциите, през които минава легализацията на документа Ви могат да са повече от една. При това положение се получава натрупване на срокове. За това изрично питайте консултантът, който поема поръчката Ви за сроковете и процедурите.

Разделението на поръчките  за преводи и легализация по-горе е изцяло и единствено с оглед на скоростта. Друго делене на поръчките е на: 

  • Специализирани

  • Обикновени

Специализираните текстове изискват специални познания на преводача в някаква професионална област- икономическа, юридическа техническа и пр. Обикновените текстове не налагат подобно изискване.

ЦЕНООБРАЗУВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ ПРИ ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ

Ценообразуването на Вашата поръчка за зависи от различни фактори: 

Избраният език.

Скоростта за изпълнение  на превода.

Сложността на текста.

Изискванията за форматиране и др.

Цената се образува на базата на една машинописна страница - 1800 символа (в това число букви, интервали, препинателни знаци).

Вземат се предвид времето за изпълнение и таксите, които следва да се заплатят при легализирането по официални тарифи на институциите.

Важно е да знаете, че до всяка институция можете да отидете и Вие. Нашите консултанти ще ви обяснят къде трябва да отидете, с какво работно време е всяка необходима Ви институция и какво трябва да направите там.

Ако времето Ви е ценно и искате да ни възложите работата по легализирането на документа Ви, ние можем да отидем на всякъде вместо Вас.

Съдействаме за заверки на документи в различни институции- Министерство на Външните работи (МВнР), Министерство на правосъдието, Министерство на образованието и науката, Търговско-промишлени палати и Стопански камари и др. Съдействието става по силата на пълномощно.

suitcase

Веста Консулт

Веста Консулт